top of page
saarnivaahtera-pihojen-ja-puutarhojen-rakentaja.jpg

Viherpalvelu Saarnivaahtera on vuodesta 2001 toiminut viher- ja ympäristörakennusliike.

Olemme rakentaneet pihoja yli 20-vuotta. Asiakkaitamme ovat etenkin yksityiset ihmiset ja asunto-osakeyhtiöt. Työkohteinamme ovat omakoti-, rivi- ja kerrostalopihat, sekä vapaa-ajanasuntojen ympäristöt. Työmaat ovat lähinnä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimistomme löytyy Espoosta Marketanpuiston vierestä ja varikko sekä yrityksen kotipaikka Lopelta.

 

Viherrakennuskauden aikana toteutamme n. 15-20 eri kokoista projektia. Rakennuskohteena voi olla jokin puutarhan yksittäinen osa-alue, tai toisaalta koko piha-alueen saneeraus. Sekä uudisrakennuskohteet että perusparannukset kuuluvat toimenkuvaamme. Yksityispihoihin soveltuvat maansiirtokoneet löytyvät omasta kalustostamme.

 

Yleensä annamme projekteista kokonaisurakkatarjouksen. Toimeksiannoista teemme kirjallisen urakkasopimuksen asiakkaan kanssa ja työn laadussa toimimme VRT´17 ja InfraRYL mukaisesti. Hoidamme luonnollisesti yhteiskuntavelvoitteemme Suomeen, ja kuulumme tilaajavastuulain mukaiseen Luotettava Kumppani –ohjelmaan. Olemme myös Maaseudun Työnantajaliiton jäsenyritys.

 

Olemme jäsenenä viherrakennusyritykset kokoavassa Viher- ja ympäristörakentajat ry.ssä, mukana vaikuttamassa Suomessa jatkuvasti kehittyvään viheralaan.

LK_valkoinen_rgb.jpg
vyra-logo2022.png
aaa-sertifikaatti-saarnivaahtera-2014-2022.jpg

Viherrakennuskauden aikana toteutamme n. 15-20 eri kokoista projektia.

Työmaat ovat lähinnä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Työkohteinamme ovat omakoti-, rivi- ja kerrostalopihat, sekä vapaa-ajanasuntojen ympäristöt.

bottom of page